Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Slutet på en bro kan vara början eller slutet


Ännu en bro

Jag har gått över så många broar att jag inte räknar dom längre
Efter broarnas slut kommer ett lugn, alltid
Förrädiskt och lömskt blir lugnet apatiskt
Det apatiska blir giftigt och kryper in överallt
Försöker rena mig med trummor och bas
Öppnar dörren och andas in frisk luft som fyller mina lungor
Jag åker vidare mot ännu en bro




Fri vers av Deadhead
Läst 445 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-22 16:48



Bookmark and Share


  Marita Walldén
Som livet självt. En massa hinder man ska förbi och så kommer åter nu. Känns som om du tappat gnistan lite.
2005-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Deadhead

Mina favoriter
Ängel!
Vilsen