Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
flygg eller oflygg...


Om drömmar

 

hur lätt är det inte

att fastna

 

ständigt vattna

sina vackra drömmar

 

omplantera dem

när årstiden så kräver

 

luckra bort de svagaste

eller

i ömmande fall

 

sätta dit extra stöd

 

för att inte glömma...

 

hoppet

är en dröm

 

sällan förverkligad...

 

 




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 510 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-21 13:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag är helt för extra stöd! Drömmar ska behandlas med kärlek, omsorg och respekt. Det är inte för inte de har kommit till oss..
2009-05-22

  Måna N. Berger
Ibland måste man gallra, och gräva i jorden med händerna, för att drömmarna ska bli starka och bära frukt..
2009-05-21

  Carola Zettergren
...SUCK....
2009-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP