Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(där) (b l o m m a r) (det)


där allting spricker
slår en vacker
blomma ut

sådd i mig
då känslor
lät den gro
chanslös
låter jag den
växa

tills du gett dig av

hopplöst
njuter jag
när den
sprängande
växer sig
redo

inifrån och ut




Övriga genrer av Ex¤animo
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-21 21:51



Bookmark and Share


  Pah
du är dubbel i dina texter. jag gillar den här. mycket för titeln och det underliggande. det mellan mellan dina mellanrader. de kan se okomplicerade ut ibland. men de bjuder alltid på något. du fascinerar.
2009-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo