Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en liten planet... (vaken-dröm)

 

ville bara ha
en liten planet
där allt var enkelt
och där alla fick plats

en liten planet
där vi aldrig
behövde undra
vilka vi var

om vi är människor
eller utomjordingar

en liten planet
där frågor alltid
hade svar

en liten enkel planet

med rum
för oss alla
att utvecklas till


l y c k l i g a

 

 

 




Övriga genrer av Ex¤animo
Läst 201 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-22 00:00



Bookmark and Share


  peter markurth
mkt bra gestaltning, intressant...språk...
2009-05-23

  Roula O
vilken härlig dröm...önskar mig en sådan också...mycket fint!
2009-05-23

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet!
2009-05-23

  Pah
eller en planet där frågorna var okej. ja, vilka ödmjuka kortisar du kommer med. helliz. du fascinerar i dina texter. och nu kommenterar jag väl fler i taget. sorry men jag måste sova och kan inte mer just nu. mer än att uppskatta på det här sättet.
2009-05-23

    ej medlem längre
En vacker dröm om det förlorade paradiset. Om det enkla och klara.. Om det goda och lyckan. Du fick fram det viktiga
2009-05-22

    ej medlem längre
ooh ja verkligen
fastnade helt totalt i texten
underbar från början till slut
2009-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo