Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nerver

Nerver
spända till sin
bristningsgräns

snurrade som
gummisnodden till
ett balsaflygplan

när spänningen
släpper
flyger planet
en liten bit

sen måste
utgångsläget
återställas




Fri vers av Anders P VIP
Läst 358 gånger
Publicerad 2005-09-22 19:01



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja du är finurlig - kommer på så mycket bra - en fantasifull dikt fylld av spända förväntningar
2005-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP