Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi var ett livsverk utan vingar

Till klinkade på en ostämd gitarr
nynnar du på första versen
till en sång med trasig melodi med brustna noter

När solen sänker sig över bryggor över stränder
blottas smutsade ord av mörkret
våra luftslott i saltvatten och grus

Jag har målat om våra lögner i vackra färger
minns inte längre vad vi sa vad vi var
men jag minns att vi gick
gick sönder

Vi var en vacker lögn
älskling
ett tappat manuskript
till ett livsverk utan vingar




Fri vers av tova nilsson
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-23 12:06



Bookmark and Share


  Sländan
"en sång med trasig melodi med brustna noter" - det är vackert det!
2009-05-27

    sårosa
du skriver vackert tova .. riktigt riktigt vackert ...

och det känns inte oäkta eller fejk eller som att anstränger ja tror du alltid är sån här att det är dina ord och det känns så äkta .. så äkta
2009-05-24
  > Nästa text
< Föregående

tova nilsson
tova nilsson