Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avrundning

blicka fram
gråt aldrig bak
svälj
honungstoner

bränn
canvasdukar
av sexscen
i närbild

fyll lungor
rökfyll
dimmiga
korridorer

sluka
...




Fri vers av Fredric
Läst 188 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-24 00:05



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Älska in
sommarlåtar
bortom ovan
ta en snus
och snusa lugnt
2009-05-24

  Suzy med punkterna
Strålande......blicka fram
2009-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric