Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till mina vänner

när natten faller på

saknaden av värme och rosa kärleksbrev

ett liv som skulle betyda så mycket -
och som fortfarande gör det

läcker och tappar bensin

tanka mig


tack




Fri vers av mariaveronica
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-24 03:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Bensin i blodet", som Docent Död sjöng.
Upplever samma behov och kan identifiera mig.
Här duggar kärleksbreven knappast tätt.
2009-05-24

    JJ VIP
En bra dikt! Ja vem saknar inte rosa kärleksbrev... Mvh. JJ.
2009-05-24
  > Nästa text
< Föregående

mariaveronica
mariaveronica