Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färg av dig

Rörelse på en gråskala
Ingenting händer
Ingenting stör
Svarta nätter
blir grå i månljuset
Ljusa dagar
döljs under tjockt molntäcke
Mörka kvällar
blir blå i dimman
Gråa dagar
blir ljusa
av dig.




Fri vers av Hanna Wallén
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-24 13:33



Bookmark and Share


  LaAj
alldeles fint skrivet!!
2009-05-24

  barfotafantomen
jag tyckte mycket om titeln och de nio första raderna.

klarar dock inte riktigt av det småklyschiga slutet.

mycket fin dikt som helhet!
2009-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Wallén
Hanna Wallén