Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppspolad

morgonen sveper in över mig
när jag avklädd drar upp persiennen
det piskande havet skummar klipporna
när jag sträcker mig efter luft

trevande balanserade på sköra tår
för att nå upp till livets elixir
känns lungorna tunga och tomma
och jag faller på rygg i drömmar

jag sväljer allt det söta, det bittra
och det som alla andra kallar existens
under blixtrande himlar fann jag
dig liggandes döende på havets häll

uttömd och trancerad slets jag itu
till de bitar som aldrig föll på plats
bakom min mörksvarta drömvärld
var jag blott kött som ruttnat
 




Fri vers av Fredric
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-24 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric