Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt.


Vid dårskapens brant


Vid dårskapens brant känner vi alla oro

vid dårskapens brant har vi alla förtvivlan

vid dårskapens brant är vi svaga

vid dårskapens brant vet vi vad vi måste göra

Vända om.




Fri vers av Sareo
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-25 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sareo
Sareo