Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till låns

Lånade dina känslor

för att granska alla vinklar

en sorg

en glädje

en saknad

en lämnad

Nu lånar jag dig

för att minnas

mig




Fri vers av Hanna Wallén
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-25 21:00



Bookmark and Share


    A. Thomasdotter
Enkel, men säger mycket ändå.

Bra skrivet!
2009-05-27

  * Ammi *
fina rader
2009-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Wallén
Hanna Wallén