Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig livet

Jag: Det är kärlek

Du: Du är kärlek

Jag: Det är skillnad

Du: Du är skillnad

 

Du: Det är poesi

Jag: Du är poesi

 

Utan att du vet om det

 

Aldrig livet, säger du

Aldrig i livet heter det

Du är poesi

Utan att du vet om det. 

 




Fri vers av Hanna Wallén
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-25 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna Wallén
Hanna Wallén