Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oro

Så är den där!
Oron
Klumpen som växer i mellangärdet

Förnuftet kämpar mot känslan
Hoppet försöker dölja rädslan

Alla de ord du sagt
- så fulla av kärlek
suddas ut av det onda

Jag tror på dina ord
men det spelar ingen roll nu
- jag har trott förr
och blivit lurad

Just nu har avundet makten
Den föder förakt och självömkan
Den suger energi ur min kropp
Hopplöshet

Och jag gråter för att jag förlorat
utan strid




Övriga genrer av Labra lege
Läst 507 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-23 12:02



Bookmark and Share


  Mike
Orden talar tydligt... detta är något som månka kan känna igen sig i... mycket bra skrivet!!
2005-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Labra lege
Labra lege