Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att känna ... (våren)

jag kan kyssa molnen
för mina tår är så ömma
när jag sträcker mig
mot den mjuka himlens
kuddar

jag kan röra gudar
med mina tankar
när nattens stjärnfall
landar i min
mitt

du får vila bredvid
när jag landar hjärtat
i asken av sammet
där jag samlade
fantasier

jag känner igen
när du flödar genom mig
en vårdags morgon
där liv åter
vaknar
...




Fri vers av Fredric
Läst 121 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-25 23:51



Bookmark and Share


  Seasons VIP
Det här var vackert skrivet om våren, lätt och svävande kärlek...varje strof är en skatt och flyter ihop i dikten mycket fint.
2009-05-26

  Ex¤animo
vackert, skrivet.
2009-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric