Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Prövar min läppar mot din amorsbåge och spänner vingen


Amors drömmer

Min längtan nalkas mig idag med
kyssar söta som spunnet socker
berättar för mig, sagor om kär-lekar

Låter min längtan bli vild
för att få vingar
och flyga hem det drömda

Så ska jag spinna drömmen,
förvandla den till verklighet

genom att kyssa dina läppar
av sötspunnet socker

Då vid nästa nymåne,
så du blir min




Fri vers (Fri form) av Maria Zena Viklund
Läst 497 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-08-19 10:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fina ord...
2012-08-06

  Johan Bergstjärna VIP
Vackert, berörande
2011-08-19

  Niclas Petersson VIP
"låter min längtan bli vild
för att kunna få vingar"
Vackert.
Gillar.
2011-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund