Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text skriven under tf. alias PoetryChipmunk


The chipmunks walkabout


Nu har jag knäckt nog med rebusar,
sudoki ,fyrkanttrista korsordsrutor
och sega extraprisnötter

packar pappas kappsäck full
med färska pecannötter, larvfötter
och fem nävar jordnötter
(ekologiska så klart - om du händelsevis
skulle undra)

står just nu
vid hållplatsen - väntar på
barkbåttaxi

det regnar på mitt skinn
men lyckan av att vara på väg
någonstans till en plats
man inte riktigt vet
var eller när eller hur
om den finns eller hur man når dit
impregnerar mitt just nu en smula
melankoliska ekorrsinne








Fri vers av _Mian_
Läst 290 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-26 19:05



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Skön stil,

och rim emellanåt.

kosmoapplåder!
2009-06-21

    ej medlem längre
Gulligt!
2009-05-29

  Lena Renman
Ordnötter med naturrrötter för en storstadströtter en lisa att läsa :-)
Lena
2009-05-29

  andrasidan
Härlig text som en frisk vind.
2009-05-27

    ej medlem längre
helt underbar! och ja, man ska hela tiden vara på väg... och du vet vart ;-)
2009-05-26

  noname_realmind
Inte barkbåtsbuss då? ;))

Underbar chipmunkswalkabout!!
2009-05-26
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_