Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=h4ZyuULy9zs&feature=related


Afrikas natt

Du ringde mig sa
du var ensam
Ja jag saknar dom
min mor och min far
Så vuxen jag är
saknar jag dom
En vind ifrån tiden
slår mot min strand
Dig ska jag värma
oh Afrikas natt

Dom skrek på gatan
stick bort här ifrån
Angel min kniv är
rättvis och vass
Den skyddar dig mot
hatarnas flock
Jag ropar Angel
yes jag kommer nu
Dig ska jag värma
du Afrikas natt

Och vinden vänder
den blåser för oss
Vi ser ett nytt land
oh Afrikas natt
En vind ifrån tiden
slår mot min strand
Dig ska jag värma
oh Afrikas natt




Fri vers av montaigne
Läst 389 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-27 13:39



Bookmark and Share


  kärleks ängel
skön rytm !!
2009-06-01

  Gunnel André VIP
Billie "sings it black" och du sjunger à la Montaigne - fullblodigt! Det känns lite futtigt att påpeka ett troligt stavfel i tredje strofen första rad..vinder-vinden...
2009-05-27

  Queen_of_Rain
otroligt vackert och melodiskt
2009-05-27
  > Nästa text
< Föregående

montaigne
montaigne