Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

      R
      O
 ROSOR
      O
      R




ROSOR

 

Rosa och röda

I solen i min trädgård

Får jag på min kind

@@@@@@




Bunden vers (Haiku) av Pulsatilla
Läst 416 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-08 02:40



Bookmark and Share


    Cajsa
En fin bild och en fin dikt
2009-07-11

  Cris
Åh.. vad fint.

Fin bild och fina bilder av rosorna på kinderna.
2009-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla