Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivlar

Jag tror du tvivlar på sanningen i mina ögon
Och du litar på lögnerna dom trycker ner i din hals
Du behöver inte tvivla på mig Lovely
För vet du?
Det är du som får mig att andas fritt
Fast lögnerna stryper mig i sömnen
Det är du som får tonerna att klinga
Fast viruset tagit över mina stämband
Det är du som får mig att springa
Fast mina ben är bundna vid en ek
Det är du som är nyckeln till ordet Kärlek

Fast du tvivla på sanningen i mina ögon
Och även om du litar på lögnerna dom lägger i din mun
Är du den som får mig att le
När mörkret fångat mig
Får mig att dansa
Fast jag saknar taktkänsla
Som får mig lycklig
när olyckan knackar på min dörr
För vet du Lovely?
Det krävs 2 hjärtan för att slå som ett
Och 2 själar för att veta vad som är rätt
Och fel
Det är du som gör mig hel




Fri vers av S.N.
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-27 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.N.
S.N.