Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har väntat så länge




Jag har väntat
så länge

dig


Äntligen så är
du här
hos
mig


Jag är så
tacksam
för att
livet har
fört oss
samman
igen




Fri vers av Ewa Flower
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-27 06:27



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Det är härligt när prinssar och prinsessor möts,

må er kärlek få vingar.

Kärleken är alltid vacker.
2009-05-27

  rocksolid
Visst är det härligt! Jag är med tacksam, lycklig och helt vansinnlig
2009-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Flower
Ewa Flower