Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lena




Jag bor här på
heden med
min höst
och längtar
aldrig mer ut
till sommarn.




Övriga genrer av Vildand VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-27 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real