Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag antar att jag borde vara lycklig.

jag slipper tystnaden som följer
när jag frågar dig var du sov inatt
jag slipper ekot som följer
efter att jag sagt att jag älskar dig
jag behöver aldrig mer undra
vem som värmer dig när jag inte är där
och aldrig mer ska du få chansen
att ta mer än du ger

så varför är jag inte glad?




Fri vers av Lillafrökenblå
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-27 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillafrökenblå