Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fäll inga tårar över mig för jag älskar fortfarande dig.

hur kunde jag göra något annat
än att släppa taget om dig älskling
när det enda vi gör är att riva upp sår
men jag ska inte vara ledsen
för det här är ingen förlust
vi fick något som inte många får
kärlek som är så vacker att den värker
känslor så djupa att de sätter spår
du behöver aldrig känna dig ensam
för jag ska bära dig med mig vart jag än går




Fri vers av Lillafrökenblå
Läst 132 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-27 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillafrökenblå