Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns ingen väntan

Kreativiteten bleknar

där jag slutar andas ut

Väger in tomheten

miljontals små små mått

Ett hav av ingenting

Töm mig på blod

och fyll på med nytt

Låt mitt hjärta slå

varje slag en extra gång

Låt mig gå

Låt mig stanna

Låt mig öppna himlen

Det finns ingen väntan

Allt är här

Allt som finns i mig

Allt som funnits

Allt som kommer

Är ingenting,

är allt.




Fri vers av Hanna Wallén
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-27 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna Wallén
Hanna Wallén