Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du måste vara något mer


Din individ
lyser
likt du vore
något mer
än bara människa

Din mun
säger ibland
obegripliga ting
som jag
vrider och vänder på
men inte får
något konkret svar

Dina ögon
tycks ständigt le
Glädjen
smittar av sig
så jag ej kan undvika
att dra på mungiporna

Blicken
talar ett otydligt språk
tvingar mig
att se efter noga
för att kunna ana
vad det är du vill

Din kropp
har ett elektriskt fält
cirka en meter runt sig
Kommer jag innanför
sätter den
förbjudna dragningskraften
mig ur kontroll


Inte kan du vara
en vanlig människa?

Eller är det bara jag
som upplever dig så här?




Fri vers av Susanna
Läst 896 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-23 20:18



Bookmark and Share


  gömd
Åh vad underbart fint skrivet, vet precis hur det känns!
2013-02-21

  swimsus@gmail.com
Jag tror att någon är käääär*Ler'
Mysig dikt..vissa människor är bara utomjordiska..Denna dikt var utomjordiskt beskrivande bra!
2005-09-24

  The Stargazer
Det låter som en underbar människa det där, eller om han nu är "något mer än bara människa" :) Och det här var en underbar dikt - mysig och mystisk.
2005-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Susanna
Susanna