Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Individen

 

 

Varje öga stängs när världen välter omvärlden.

Känslan erövrar jordglobens hårda skal.

 En självständighet som svidit på samhället.

En spöad jantelag i gränden av revolutionens,

Dansande stad.

 

Människan tar en rytmisk frammarsch till lyckoruset.

Vetskapen inom dig växer som musik som klingar ut,

I ett eldorado i medvetandet av dina egna ord.

 

I Dina egna stavelser

I Dina egna drömmar.

Just nu är du i centrum.

 

Låt solen smälta bort dina bistra tankar.

Du är en länk som vi inte kan vara utan.

Du är viktig,

 

Så obeskrivligt viktig!

 

 

 




Fri vers av "Dempa"
Läst 430 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-05-28 15:25



Bookmark and Share


  Roula O
vackert skrivet...
2009-06-23

  Eaglemountains VIP
Glömde säga: Underbart skrivet!
2009-05-29

  Eaglemountains VIP
Ögonen stängs för sanningen, och inte många vill göra något åt
det sönderfallande. De flesta bara accepterar, och går i lyckoruset
och följer snällt politikernas förslag, eller man får inte yttra sig i
ett land med yttrandefrihet.

Länken är människan själv som tillsammans kan göra något åt det
som nu händer i samhället. Varje individ är viktig, men alla måste vilja, alla är unika, så obeskrivligt viktiga, och tillsammans kan vi faktiskt skapa ett samhälle i fred och frid, men då måste alla unika, alla som ju är lika mycket värda, samarbeta – för det goda, för kärleken.
2009-05-29

    ej medlem längre
Får buga och säga-så är det !!!!
2009-05-29

  Svartsilver
men vilken vacker dikt om den enskildes värde.
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"