Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid nån jävla kö

River sönder orden

och klär mig i det som är kvar

Står i nån jävla kö

utan att veta när det är jag

ingen nummerlapp

inget system

Kan inte urskilja gränsen

mellan önskan och begär


Vill inte delta

vill ändå veta

vem jag är

i någon som dig.




Fri vers av Hanna Wallén
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-28 17:45



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
Riktigt bra, igenkännande.
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Wallén
Hanna Wallén