Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natt är vår sista natt

Älskling,

I natt håller du om mig
en sista gång

Imorgon är du borta
på vägen så lång

Tiden har aldrig stannats
om jag bara kunde det nu

I natt skulle vara förevigt
tyvärr tar tiden slut

Vi finner varann igen
men jag vet inte när

Älskling bara så du vet
väntar jag på dig här




Fri vers av anniks
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-28 20:18



Bookmark and Share


  Majalis
Så vackert, texten berör verkligen!
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående

anniks

Mina favoriter
Gosse lilla
Hur du vill leva