Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge upp snart, snälla?

jag har ingen aning om
var du samlar all din kraft
att sträta emot
trots kampen är redan förlorad
för din del

inte konstigt de aldrig sker
jordbävningar här omkring
det är ju du
du som tar all dess kraft

dom pratar om folk
med ena foten i graven
men du
du har ena foten i helvetet




Fri vers av anniks
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-28 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anniks

Mina favoriter
Gosse lilla
Hur du vill leva