Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs under inverkan av alkohol. nyss.


Studentfest


Cider och vin
till ett fattigt svin
kaffe och öl
spill och söl
stuentens kval,
snart EU-val
abetslöshet
meninglöshet
motgångar och förtret
situation banal
tonåringskval
full och dum
dans med skum
dans med fylla
fylla med dans
utans sans
utan balans
som i trans
som om inga
sorger
fanns




Fri vers av Freeway4
Läst 240 gånger
Publicerad 2009-05-28 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Freeway4