Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris med småändringar


Blå autostrador


Vi passerade förbi de drömda fönstergluggarna
i Montparnass kvarter där varsamma penseldrag
målat viskade ord på vita dukar

hör nattens toner
ekon från blå autostrador


i en annan stad,
som någon påstår är denna
faller ett regn

måhända är det så
för de som fäller upp kragar mot det oväntade
och aldrig passerat gränser eller klättrar över murar
för att se stenarnas baksida,
den som någon annan kallar framsida
har den exakta positionen en avgörande betydelse




Fri vers av _Mian_
Läst 298 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-29 21:45



Bookmark and Share


  Vind
Ah, denna lyriska känsla för distinktion, så gott att påminnas om att det är "städer i städerna" och allt det där andra, bortom vanligheterna. Grymt bra!
2009-05-29
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_