Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väv mina nätta känslor

Små nätta känslor
tassar över trägolv
vilar som spindelväv
så skört, så starkt

Sprid trasade vingar
svaga kontraster
vackra mönster
spindelväv i dig
i mig

Vår saga
att förföras i




Fri vers av tova nilsson
Läst 228 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-30 00:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Klar dikt. Som ett fönster mot en vintersol.
2009-11-03

    sårosa
men


inte alls som du brukar skriva , cool... jag gillar den , också ..

:)
2009-05-31
  > Nästa text
< Föregående

tova nilsson
tova nilsson