Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andy med hatten och tighta jeans. Han hade en skosamling precis innanför sin dörr.



Jag saknar dig

ditt långa svarta hår: kanske lite stripigt,
kanske fortfarande blött från duschen. Tatueringar,
en döskalle eller en örn eller vad vet ja, tjuvtittar när
du byter om. Pratade; mycket. pratar; mindre. Knark är bajs.
Du fick svarta ringar under ögonen. Du fick mig alltid
att skratta. Lyssnade på mig. Hörde mig. vann mig
nästan


men jag skämdes för mycket
för att ses med dig bland folk





föll för det segregerade samhället













förlåt




Fri vers av L.S
Läst 320 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-30 03:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L.S
L.S