Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zlatanism


När tuppkammen
blivit allt för stor och tung
börjar den skymma sikten
för vad man en gång i tiden
kallade för ödmjukhet
vilket inte alls betyder vekhet

Tvärtom!




Prosa av Jack E. Gladh VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-30 15:37



Bookmark and Share


  peter markurth
just
2009-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST