Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kaffe väckte fröken mörk


kaffe väckte fröken mörk

doften av nybryggt kaffe
väckte fröken mörk

herr larsson iklädd endast
en för liten sliten morgonrock
bar en nydukad bricka till sängen

där fanns marmelad ost
nykokta ägg och rostat bröd

det är dags nu fröken mörk
herr larssons röst lät morgonrå

dags
att åter se dagens ljus
med nyvakna nyfikna ögon

vi ska leva i nuet
bara idag

men i morgon
i morgon

ska vi tänka tillbaka




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 576 gånger
Publicerad 2005-09-24 11:15



Bookmark and Share


  Kajsa missanpassad
Den här blir helt klart favorit.
"vi ska leva i nuet
bara idag

men i morgon


i morgon ska vi tänka tillbaka"


För övrigt älskar jag verkligen Fröken Mörk. hon tilltalar mig. :)
2005-09-28

    Camapani
Härlig slutkläm på att tänka tillbaka i morgon, det blir liksom ett nu av alltihop på något vis. marmeladen och de nykokta äggen väcker livslusten att möta en ny morgon. tack!
2005-09-25

  Ola Rydberg
Ja det här paret
är oerhört intressant uppbyggda
och slutraden är kanon
2005-09-24

    BrokenHearted
Fyndigt, ovanligt. väldigt fint, och slutet är hoppgivande... :)
Tycker om den väldigt mkt
2005-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP