Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrevs efter två flaskor.


Vin vs. tristess

Vin versus tristess
svin och alkopress
måste dricka,
måste festa
måste untnyttja
varje vaken
naken, tråkig
och rolig stund
till att supa och röka
och stupa
så full
så dum
så ung
dryg och full
i smyg och helt kastrull
varför inte, kaffe och kaka?
sluta dölja, börja smaka




Fri vers av Freeway4
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-31 02:37



Bookmark and Share


    johannacaroline
du skriver rätt bra efter två flaskor : )
2009-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Freeway4