Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

herr larsson blir lokalkändis


herr larsson var med i tidningen en dag
de skrev om hans liv på en helsida

den dagen spatserade han stolt över
och gärna några extra varv
runt torget

men det var förstås bara tillfälligt

nästa dag fann han tidningen
begravd i kattlådan hos en bekant
och det sket väl herr larsson blankt i

katten också för den delen

nyheter är som sommarvindar
flyktiga och väldigt
väldigt sällan

något att hänga upp sig på




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 438 gånger
Publicerad 2005-09-25 11:04



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
underbar med lite svart humor i
2005-09-25

  Cris
Känner igen det där. Att man blir glad och stolt över något och man kan lysa en hel dag. Men det går ju över, lite sorgligt nog.
2005-09-25

  himlens hemlighet VIP
färskvarat är inte lätt att konservera...
(föstås...förstås :)
2005-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP