Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idyll







Morsdagskaffe
i syrenberså
barnbarn i
bomullskläder

sol syrener
och fågelsång

vackra mödrar
vackra barn
och vackert vackert väder




Övriga genrer av Bim
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-31 13:17



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Syrenbersån...så fiint du målar med värme*
2009-05-31

  Fredrik P. VIP
som en sommarsaga!
skön!
2009-05-31

  Miss Mod
Härligt med Din idyll.
2009-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Bim