Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vissa har nycklar

andra bara spränger sig in




Öppna mig!

 

Lägger min nyckel i din hand
 säger dig sen
ta den
 den till mina lås
ta de du vill
om du vill ha dem

Öppna och se vad där jag finns
en del sprucket en del i glans
mina sår eller allt
det som gått i bak
eller de i dans

Du låser upp det du vill
fan... bänd
och vrid
det gör ont
     men jag lovar jag står still

Hitta mig i all min röra
lämna mig eller var kvar
se mig där jag står
se det som är  jag 
det jag  

som jag har




Fri vers av Gryft
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-31 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft