Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resa

riv mitt skinn som du gjort en gång innan.

få mig att falla ner i lustens vackra drömmar.

Jag minns hennes svarta lockiga hår mot huden och jag skälver till.

Mörka händer letar hungrigt över min kropp.

finner punkter, retas lite.

känner en hand fatta mitt hår, darrande andetag mellan kyssarna.

nu finns inget annat.

bara stjärnor i mörkret. spiraler av välmående.

varma händer, blir aldrig mätt.

Letar ständigt tillfredsställelse.




Fri vers av Kvarlämnad
Läst 512 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-31 16:04



Bookmark and Share


  Dan Linder
du är duktig, har bra känsla tycker jag.
2009-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Kvarlämnad
Kvarlämnad