Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Socialen vattnar intet !

Framtiden har
ingen framtid
dagarna som
väntar
är döende



vattnet ska återgå
till sina källor
och
människorna
ska i nöd
be sina gudar
om regn



nederbörd ska
komma
i frusen form
hårt slående
mot uttorkade
kroppar



skräcken
ska lysa
i ögon som
vill leva
med en tro så stark
på att andas liv
är att inte dö




Vad bryr sig väl
källor om
små törstande
munnar
vad bryr sig väl
oändliga hav om
uttorkade
brunnar
när ökenblom
av egen kraft
så full av liv
täcker land och
rike



framtiden har
ingen framtid
och dagarna som
väntar
är döende
endast den som
ingenting behöver
överlever.





Övriga genrer av Vildand VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-31 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real