Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi borde kanske misslyckas med andra än försöka lyckas med varandra

Vill du veta sanningen?
Jag har inte mycket känslor kvar,
du tog dem med dig när du gick

Vill du veta varför?
Det blev såhär för jag ville ha något
från någon som inte kunde ge

Förstår du inte?
Utan skydd kan någon såras
och det finns inget emellan oss
vi är så nära som nära kan bli

Så vad är problemet?
Kanske att dina tankar är på en egen ö
och ön är öde och obebodd
och dina funderingar fullständigt ensamma

Hur skulle vi se ut?
Jag vet inte men vi är båda en folksamling
med hundratals olika ansikten
och det är för många för att vi ska se varandra överhuvudtaget

något Vi fungerar kanske inte
bara Du och Jag
men kanske ändå i ett ord
DuochJag





Fri vers av succi
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-01 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

succi
succi