Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trollbunden (en trollunge)

 

hon dansar runt
sprakande energi
slår gnistor

hon ler
lycklig
trollbunden
allt

hon är min
unge

men jag undrar
vem
som smittat henne

eller vem
som gav
kraften

för hon är
ett magiskt
litet troll

och jag är
henne
trollbunden

smittad




Övriga genrer av Ex¤animo
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-01 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo