Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just det !


Jag har alltid varit
en jävel på att
supa
en slipad
fyllerist
jag dricker fint
faller snyggt
vaknar full
av list


... alkoholist ?
nähä !!

Jag är bara olycklig.




Övriga genrer av Vildand VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-01 11:23



Bookmark and Share


  korpfjäder
Nog är texten en av de där fullträffarna - dubbel och listig miinsann!
2009-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real