Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dränkt

jag skall tälja papperssvalor
av dina bröst
och låt dem sväva fritt
över vattenfallen
där drömmar skapas

så fyllda av liv
med solbrända vingar
singlar du nedåt
för att tillslut
nå din botten




Fri vers av Fredric
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-01 16:02



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Tycker om.......
2009-06-01

  Cris
Oj!

Den gick på djupet.
2009-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric