Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den listiga änkan (limerick)

en nybliven änka från Spånga
fann dagarna trista och långa
hon fyllde en gubbe
med konjak och nubbe
och tog honom sedan till fånga




Bunden vers (Limerick) av Anders P VIP
Läst 627 gånger
Publicerad 2005-09-24 17:24



Bookmark and Share


  madinsane
detta är utan tvekan den absolut bästa limericken jag läst.

[nu har jag ju iofs inte läst särskilt många sådana, but still.]

den är finurligt rolig!
2005-09-27

  lastbar
väldigt kul limerick.fint flyt.
2005-09-24

  Jessica Ebbesson
Fnissar förtjust när jag läser denna
limerick :D
2005-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP