Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min stjärna


Jag vill bära dig på mina axlar

Nu är det min tur
att lyfta dig

Önskar jag kunde
gå med dig på mina axlar
hela vägen hem

Men vi är vuxna nu
Egna ben
Eget liv
Mitt
Ditt
Ert
Vårt

Ansvar
Beslut
Frihet

Frihet?

Fötterna på soffbordet
Inomhus under blå himmel
Flytta utomlands

Frihet?

Vilja
Fri vilja?
Välja väg
Byta väg

Man blir aldrig vuxen
bara tyngre
axlar byts mot kramar
på egna ben

Jag kan alltid omfamna dig
dina tankar
dina viljor
dina beslut
Jag är alltid här
för
dig




Fri vers av Hanna Wallén
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-01 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna Wallén
Hanna Wallén