Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om rökning..

Vilken befrielse..
om rökning förbjuds
på uteserveringar..
kan inte förstå att någon
överhuvud taget kan ha en
giftpinne i munnen...
och sedan till råga på allt
förgifta andra människor
som finns runt omkring
helt obegripligt....
och mycket egoistiskt
rökning som inte har något
bra eller gott med sig
utan bara dödar..









mare




Fri vers av mare VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-03 11:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
AMEN!
Väldigt bra skrivet!
Word!
2009-06-03

  fucking poetic
De som röker borde bli instoppade i ett rum där de får leva för sig själva
så andra människor slipper få i sig deras skit.

Bra skrivet föresten.
2009-06-03

  peter markurth
kul
2009-06-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP