Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

man kan gråta mellan stationer

man kan gråta mellan stationer
och ta en buss bort från dig
sen kan man vakna mellan stationer
och se att det inte skulle vara så mycket
utan dig
när du undrar varför jag fingrar
så är det för att jag tror att allt jag rör vid
blir guld
och det finaste du sagt i väntan på solnedgång
var att du inte visste
om du ens trodde på gud




Fri vers av LilyRasp
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-02 02:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LilyRasp
LilyRasp